Σαρώνει ο χιονιάς: Εγκλωβισμένοι οδηγοί στην εθνική οδό!

Σημαντικά προβλήματα έχουν διαπιστωθεί στην κυκλοφορία των οχημάτων στην Νέα και στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά.

Δεκάδες οδηγοί έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματα τους εξαιτίας του παγετώνα. Ειδικότερα, πρόβλημα έχει εντοπιστεί στο 175 χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής στο ύψος των βενζινάδικων του Αιγίου, όπου πολλά οχήματα δεν μπορούν να ανέβουν λόγω του παγετού και του χιονιού την ανηφόρα πριν το νοσοκομείο.

Κλειστός είναι ο δρόμος στην Εθνική οδό μεταξύ Αιγίου και Ακράτας, με δεκάδες οχήματα να έχουν εγκλωβιστεί στο κομμάτι Ακράτα – Διακοπτό,  ενώ προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων υπάρχουν και στον Ελαιώνα Διακοπτού στο ύψος των νέων διοδίων, αλλά και στην Παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών, σε διάφορα σημεία της Αιγιάλειας.

Να σημειωθεί ότι η χιονόπτωση ήταν έντονη μέχρι αργά το απόγευμα του Σαββάτου, με τους οδηγούς να τονίζουν ότι μέχρι στιγμής δεν έχει περάσει εκχιονιστικό μηχάνημα της Περιφέρειας.

Εξάλλου μεγάλη προσοχή απαιτείται για όσους κινούνται στο οδικό επαρχιακό δίκτυο των Καλαβρύτων, ενώ κλειστή παραμένει η ε.ο. Περιστέρας – Χιονοδρομικού. 

Διαβάστε περισσότερα…
x

Check Also

ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΦΥΛΑΞΑΝ «ΘΕΡΜΗ» ΥΠΟΔΟΧΗ! «ΈΛΟΥΣΑΝ» ΤΟΝ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΥΔΑΚΗ ΜΕ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΦΕΔΕΣ! (ΦΩΤΟ)

...