Πόσο Survivor μπορείς να είσαι Τανιμανίδη, όταν τη μέρα την γενοκτονίας των Ποντίων παρουσιάζεις ριάλιτι με Τούρκους και Έλληνες; (Photos)

Στη φωτογραφία αριστερά βλέπουμε τον Σάκη Τανιμανίδη να φωτογραφίζεται με τη λέξη δεν ξεχνώ, αναγνωρίζοντας την γενοκτονία των Ποντίων.

Ο άνθρωπος δίπλα στον Τανιμανίδη, είναι ο Στέφανος Τανιμανίδης, επίτημος πρόεδρος της Πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων.

Αποτέλεσμα εικόνας για τανιμανιδης athensmagazine

Με αυτόν τον τρόπο ο γνωστός παρουσιαστής έδειξε τη συμπαράστασή του στους Έλληνες, υπενθυμίζοντας ότι 19/5 είναι μέρα μνήμης!

Σου θυμίζουμε Σάκη Τανιμανίδη ότι είναι ημέρα μνήμης επειδή 353.000 άνθρωποι Πόντιοι Έλληνες, σφάχτηκαν ή αναγκάστηκαν να φύγουν από τις εστίες τους, όταν ο Μουσταφά Κεμάλ αποβιβάστηκε με τον στρατό του στην Σαμσούντα.

Ρωτάμε, Σάκη Τανιμανίδη: Πώς γίνεται αυτή τη συγκεκριμένη μέρα μνήμης, εσύ να παρουσιάζεις ένα ριάλιτι τιμώντας την δήθν ελληνοτουρκική φιλία. Η μέρα είναι ορόσημο και δεν έχει κανείς δικαίωμα να την αμαυρώνει με τέτοιες ενέργειες.

Αποτέλεσμα εικόνας για τανιμανιδης athensmagazine

Όταν φοράμε τη μπλούζα «δεν ξεχνώ», για τους πόντιους αδερφούς μας, είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε τον λόγο και την πίστη μας. Εσή Σάκη, τιμάς τον λόγο και την τιμήσου, όταν τη μέρα που σφαγιάστηκαν τα αδέρφια μας παρουσιάζεις ένα παιχνίδι με Τούρκους, δήθεν για να νικήσει η ελληνοτουρκική φιλία;

athensmagazine.gr

Διαβάστε περισσότερα…
x

Check Also

Το ατυχές περιστατικό στο γάμο της Δούκισσας Νομικού που δεν γνώριζε κανείς έως τώρα! Όλα όσα δήλωσε η ίδια (Βίντεο)

...