Ο Ντάνος που δεν ξέρουμε! Hγούμενος αποκαλύπτει τη μεγάλη δωρεά του Αγγελόπουλου σε μοναστήρι στη Σκιάθο! (Βίντεο)

Συνέντευξη στην εκπομπή «Όλα καλά» του Μακεδονία Tv παραχώρησε ο ηγούμενος της Μονής Ευαγγελιστρίας στη Σκιάθο, πατέρας Ιωσήφ.


Ο ιερωμένος είναι παιδικός φίλος και συμμαθητής του Γιώργου Αγγελόπουλου, και μίλησε για αυτόν στη ρεπόρτερ της εκπομπής, προβαίνοντας σε αποκαλύψεις, και δείχνοντάς μας το έντονο θρησκευτικό συναίσθημα του παίκτη των Διάσημων:

«Πιστεύω ότι θέλει να βγάλει τον αληθινό του εαυτό, ο οποίος πραγματικά υπάρχει, δεν είναι ψεύτικος, το εσωτερικό του μεγαλείο φαίνεται προς τους άλλους, για αυτό και τον έχουν όλοι αγαπήσει. Και οι ίδιοι οι Άγιοι έχουν εκρήξεις, ο ίδιος ο Ιησούς ολιγοπίστησε. 

Μπορεί ο καθένας να εκφράσει την πίστη και αγάπη του προς το Θεό. ο Γιώργος είναι παιδί αγαθό, έχει καλή ψυχή, πιστεύει, βοηθάει τον κόσμο, θέλει να έχει καλή σχέση με τον Θεό. μάλιστα μια εικόνα που έχει κάνει δώρο, εγώ ήθελα να κάνω ένα αντίγραφο εικόνας της Παναγίας της Εικονίστριας. Του το ανέφερα και μου είπε ότι θα μου την κάνει εκείνος δώρο. Η εικόνα αυτή άξιζε 2.500 ευρώ. Για αυτό έχουμε και το αφιέρωμά του. Την έκανε αυτός. Έκανε και την κορνίζα και την εικόνα. Την έκανε δώρο στο Μοναστήρι μας και την έχουμε εις προσκύνησιν έξω στο νάρθηκα» κατέληξε ο ηγούμενος. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr

Διαβάστε περισσότερα…
x

Check Also

Πρόβα νυφικού για την Βάσω Κολλιδά! Δείτε το εντυπωσιακό νυφικό της…

...