Νέος έρωτας για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη! Ρομαντική έξοδος με την σύντροφό του.

Είναι ένας από τους πιο γοητευτικούς πολιτικούς της χώρας και έχει χαρακτηριστεί ως bon viveur. Ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σύμφωνα με δημοσίευμα της Secret είναι ερωτευμένος με μελαχρινή καλλονή και ο φωτογραφικός φακός τον “τσάκωσε” με την καλή του σε ρομαντική έξοδό τους.Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μπορεί να έχει καθημερινά ένα φορτωμένο πρόγραμμα, τις Κυριακές όμως χαλαρώνει πάντα με φίλους και αγαπημένα του πρόσωπα. Συνήθως συχνάζει σε γνωστό wine bar στο κέντρο της Αθήνας και εκεί βρέθηκε και με την νέα του σύντροφο. Συγκεκριμένα οι δυο τους πήγαν στο “Vintage” και από τη στιγμή που κάθισαν στο τραπέζι τους φάνηκε πώς κανείς και τίποτα δεν θα τους ενοχλήσει.

Ήπιαν το κρασί τους, δοκίμασαν μερικά από τα πιο εκλεκτά πιάτα του μαγαζιού και δεν σταμάτησαν να ανταλλάσσουν τρυφερές ματιές. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι δυο τους προσπάθησαν να είναι διακριτικοί, αλλά υπήρξαν και στιγμές που ο Μιλτιάδης Βαρδιτσιώτης πλησίασε και αγκάλιασε τρυφερά την καλή του.

Σαν γνήσιος gentleman μάλιστα, όταν σηκώθηκαν να φύγουν, την βοήθησε να φορέσει το jacket της και ήταν ιδιαίτερα προστατευτικός μαζί της.
newsone

Διαβάστε περισσότερα…
x

Check Also

Ερωτευμένος και πάλι ο Αντόνιο Μπαντέρας! – Αυτή είναι η εντυπωσιακή 37χρονη σύντροφός του! (Photo)

...